כפתור פתיחת טופס דברו איתנו
כפתור סגירת טופס רוצים שנחזור אליכם בהקדם?
השאירו פנייתכם כאן
נווט אלינו
בטיחות מזון

בטיחות מזון


בשנים האחרונות חלה מגמה הולכת ומתחזקת בנושא ניהול בטיחות מזון‎ ‎במטרה ‏למנוע הרעלות כתוצאה מצריכת מזון שמיוצר בצורה לא בטוחה. ‏‎‏ ‏בטיחות מזון

תברואת מזון ע"פ תקני איכות

ניהול בטיחות ותברואת מזון מלווה את תעשיית ‏המזון והארגונים המשיקים באמצעות סקרי ‏‏HACCP‏ ותקן 22000 ‏ISO‏ .תקנים אלה הביאו לשינויים ‏בדרישות מספקים‎ ‎ויצרנים ‏בכל תחומי יצור המזון והמשקאות, חומרי הגלם לתעשיות ‏אלה, תוצרת חקלאית ‏טרייה ואריזות‎‏ ‏‎ראשוניות של מוצרי מזון.‏
‏ ‏

   1. ‏ביצוע סקרי ‏HACCP‏ – ניהול בטיחות מזון לקבלת תקן 22000 ‏ISO
      חברתנו מבצעת סקרי‎ HACCP ‎למציאת נקודות כשל אפשריות בתחום של ‏‏ בטיחות מזון במפעלי מזון ובספקים שלהם. זהו השלב הראשון בהכנה לקבלת ‏
      ‏ תקן 22000 ‏ISO‏.‏
      
   2. ‏הכנת יצרניות מזון וחברות נלוות לקבלת תקן 22000 ‏ISO‏
      בטיחות מזון- מתייחס לנוכחות סכנה אשר מקורה במזון בעת צריכתו‎.
      הסכנה‎ ‎במזון יכולה להתרחש בכל שלב בשרשרת המזון ולכן יש להבטיח את בטיחות ‏המזון לאורך כל‎ ‎שלבי השרשרת‎- ‎‏ מהספקת מוצרי הגלם, האחסון, הייצור, האריזה, ‏ההספקה ועד לצרכן.‏

חברתנו תכין את ארגונך לקראת עמידה בתקן זה ותלווה את תהליך קבלתו. ‏