בטיחות מזון
בשנים האחרונות חלה מגמה הולכת ומתחזקת בנושא ניהול בטיחות מזון במטרה למנוע הרעלות כתוצאה מצריכת מזון שמיוצר בצורה לא בטוחה.
תברואת מזון ע"פ תקני איכות
ניהול בטיחות ותברואת מזון מלווה את תעשיית המזון והארגונים המשיקים באמצעות סקרי HACCP ותקן 22000 ISO .תקנים אלה הביאו לשינויים בדרישות מספקים ויצרנים בכל תחומי יצור המזון והמשקאות, חומרי הגלם לתעשיות אלה, תוצרת חקלאית טרייה ואריזות ראשוניות של מוצרי מזון.
1. ביצוע סקרי HACCP ניהול בטיחות מזון לקבלת תקן 22000 ISO
חברתנו מבצעת סקרי HACCP למציאת נקודות כשל אפשריות בתחום של בטיחות מזון במפעלי מזון ובספקים שלהם. זהו השלב הראשון בהכנה לקבלת
תקן 22000 ISO.
2. הכנת יצרניות מזון וחברות נלוות לקבלת תקן 22000 ISO
בטיחות מזון- מתייחס לנוכחות סכנה אשר מקורה במזון בעת צריכתו.
הסכנה במזון יכולה להתרחש בכל שלב בשרשרת המזון ולכן יש להבטיח את בטיחות המזון לאורך כל שלבי השרשרת- מהספקת מוצרי הגלם, האחסון, הייצור, האריזה, ההספקה ועד לצרכן.
חברתנו תכין את ארגונך לקראת עמידה בתקן זה ותלווה את תהליך קבלתו.